Werkwijze

Werk zaken

We bellen en spreken vrijblijvend over “hetgeen je bezig houdt”. Als het zin heeft er over door te praten maken wij een afspraak. De kosten bedragen in dat geval  € 57,50 per uur excl. BTW (tarief 2020).


Geldzaken

Voor Bewindvoering geldt eveneens een eerste contact per telefoon of email. Bij een “klik” vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats bij u thuis. De Bewindvoering wordt vervolgens via Stichting PIT aangevraagd en wordt door Het RaadHuys uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting PIT

“ Paul heb ik jaren geleden via Het PersoneelsHuys leren kennen. In de loop van de jaren heeft hij mij geregeld geholpen. Zowel bij zakelijke belangen die ik nog heb maar ook over andere levensvragen. Hij luistert goed en kan zaken inzichtelijk maken en ook vertalen in duidelijke memo’s waar ik mee verder kan. Hij adviseert mij ook als het om zaken gaat waar wij in aanvang over van mening verschillen. Ik waardeer zijn eerlijk- en betrouwbaarheid en zijn vermogen om zaken met elkaar in verbinding te brengen. Graag doe ik alles nog zelf maar ik ben blij dat ik, wanneer dit nodig is, altijd een beroep op hem kan doen”

Evert Jan

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren