Over Het RaadHuys

Bewindvoering en Individuele P&O advisering

Na jarenlange ervaring als P&O-er in zowel loondienst en als zelfstandig ondernemer in het bedrijfsleven, richt ik mij nu op Bewindvoering en individuele P&O advisering.

Het RaadHuys is opgericht in 2016 door Paul van Hoeven.

Ervaringen met Het RaadHuys

Jeroen (43 jaar)

“Ik heb  een hele leuke zelfstandige baan in een kleine organisatie. Over mijn beloning was ik minder tevreden. Vooral omdat ik het gevoel had dat hier weinig aandacht voor was, geen cao je kent dat wel. Dit heb ik besproken met Paul en samen hebben we een werkbare strategie uitgestippeld. Ik en ook mijn baas zijn uiteindelijk erg tevreden met de uitkomst van een en ander. Belangrijk voor mij was dat ik niet bleef hangen in mijn ontevredenheid maar dat ik er op een slimme manier wat aan heb kunnen doen”

Patrick (54 jr)

“na een dienstverband van meer dan 12 jr werd het bedrijf waar ik werkte overgenomen. Mij werd van alles beloofd maar door het verlies van een grote klant werd alles op eens anders. Paul heeft mij geholpen in het traject van het komen tot een vaststellingsovereenkomst. Ook over het traject daarna heb ik mede door Paul snel kunnen acteren. Gelukkig heb ik weer een leuke baan!”

Marjolein (48 jr)

“ik was op zoek naar wat anders…. Maar wat dan?  Door mijn contact met Paul werd ik aan het denken gezet en kwam ik tot meer inzicht. Natuurlijk heb ik dat vooral zelf bereikt maar het meedenken en doorvragen van Paul heeft mij zeker geholpen. Ook in het uiteindelijk vinden van de nieuwe uitdaging heb ik veel gehad aan de tips en trucs van Paul. Solliciteren doe je niet elke dag en dan is inzage in zo een proces vanuit iemand die dat al jaren doet, erg handig en waardevol! Natuurlijk moet je uiteindelijk zelf de baan vinden en veroveren maar de steun en ideeën van Paul hebben mij hier zeker bij geholpen”

Jan (43jr)

“ik werd geconfronteerd met een nieuwe leidinggevende. Als Accountmanager heb ik een leuke baan die ik graag wil behouden. Maar echt makkelijk was het niet voor mij. Ik voelde mij onder druk gezet en had sterk het idee dat ik er werd uitgewerkt. Samen in een aantal gesprekken met Paul heb ik mijn functioneren kunnen aanscherpen en ook inzichtelijker kunnen maken aan mijn leidinggevende. Inmiddels werk ik er nog met veel meer plezier en effectiviteit!"

Evert Jan (87 jr)

“ Paul heb ik jaren geleden via Het PersoneelsHuys leren kennen. In de loop van de jaren heeft hij mij geregeld geholpen. Zowel bij zakelijke belangen die ik nog heb maar ook over andere levensvragen. Hij luistert goed en kan zaken inzichtelijk maken en ook vertalen in duidelijke memo’s waar ik mee verder kan. Hij adviseert mij ook als het om zaken gaat waar wij in aanvang over van mening verschillen. Ik waardeer zijn eerlijk- en betrouwbaarheid en zijn vermogen om zaken met elkaar in verbinding te brengen. Graag doe ik alles nog zelf maar ik ben blij dat ik, wanneer dit nodig is, altijd een beroep op hem kan doen”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren